Medium
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

Kasandra

Hallo ik ben medium Kasandra.

Al jarenlang een ervaren en zeer begaafd Medium. Mijn krachten bestaan onder andere uit het direct en intuïtief aanvoelen, vaak al doorkrijgen en weten wat u wilt zeggen, of juist horen wat u niet zegt of heel moeilijk vindt… Ook leg ik de kaarten voor verschillende invalshoeken op soms bestaande vraagstukken, of soms om samen tot de kern te komen.

Heeft u relatievragen of wilt u weten waar u op dit moment staat in uw leven, welke opties er zijn en waar u zich op kunt verheugen en naartoe kunt leven.

U kunt een chat met mij starten, geen vraag te vreemd of apart, ik sta open voor al uw vragen, tot snel.

Met verlichte groeten,

Medium Kasandra

Gastenboek (5):


R:
Wow wat een zuivere reading in details! Ze wist dingen te vertellen want niemand over me wist. Ik kom zeker bij u terug! 5 sterren dubbel en dwars waard! ❤️

Magda:
Heel heel erg bedankt Kasandra voor de geruststelling dat ik gekregen heb van U. U weet waarom ik het zeg en door Uw woorden ben ik weer tot rust gekomen. U bent een medium die de dingen aanvoelt. Ik wens u heel veel zegen in Uw werk. Nogmaals heel heel erg bedankt.

viola :
Bedankt voor alle inzicht. Was een super mooi consult .

Pauline:
Ik moet het verhaal van Kasandra even op mij in laten werken. Het is heftig maar ik ben bang dat zij gelijk heeft. Kasandra beantwoord geduldig al je vragen. Ziet de dingen scherp en ik hoop dat ik goede hulp kan vinden voor mijn probleem. De toekomst ziet er gelukkig goed uit voor mij. ThanX lieverd! ❤️

E:
Kasandra bedankt voor je inzichten. Je bent een zus. Ik zal je advies opvolgen en daarmee zal de rust ook wederkeren. I will let you know.



Start chat
SMS Alert
Terug